Om

OM OS 
Danske Spil er den offentlige myndighed, som står for salg og spil faciliteter ovver hele landet.Siden 1983 har vi investeret mere end $ 3 millarder i beskyttelse af den danske natur og anlæg af stier, parker, svømmeanlæg og rekreative områder.Det er lotteriets mission atskabe og sælge lotteri chance spil i henhold til de højeste standarder for integritet, underholdning og effektivitet, for at maksimere indtjeningen til fordel for det danske folk.

Lotto regler 
Det påhviler spilleren at bekendtgøre sig med reglerne for spillet.

General regel 
Du skal være over 18 år for at kunne købe lotteriseddel i Danmark. 

Spillere skal købe deres kupon inden lukning af salget i deres forhandlerområde før trækningen sker.

Udløbsdato 
Du kan desværre ikke kræve din gevinst efter udløbet af kuponen. 
LOTTO spilkuponer udløber 12 måneder efter datoen trykt på kuponen.

Vores Forpligtelse 

Vi forstår at spilleri er ødelæggende og usundt for nogle mennesker og vi er forpligtet til at promovere anvarlig spilleadfærd.

Vær Ansvarlig 

At spille chancebetonede spil bør være for sjov. Det byder på spændingen ved at tage en chance for at vinde. En ansvarlig spiller forstår de risci der er forbundet med at spille et chancebetonet spil med risiko for at tabe. En ansvarlig spilleradfærd betyder at sætte faste grænser for tab. At spille et chancebetonet spil er en underholdningsudgift og bør tages fra dine lommepenge. Når dine 'sjovpenge' er opbrugt er det tid at stoppe med at spille.